Web Analytics Made Easy - Statcounter

این روزها بزم رمضان مهمان دل مومنان شده است و میزبان سفره رمضان، خودِ «معبود» است؛ با تمام کرامت و رحمانیت اش.

به گزارش خبرگزاری شبستان در کرمانشاه،شعبان در آخرین میعادگاهش، دستان بندگان را بر سفره افطار رمضان گره می‌زند تا حاجت‌های بر زمین مانده از رجب تا شعبان را به درگاه استجابت برساند؛ چون میزبان سفره رمضان، خودِ «معبود» است؛ با تمام کرامت و رحمانیت‌اش.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اوست که از ماه رجب، دعوت‌نامه رمضان را به دل بندگان عرضه کرد، تا در رجب و شعبان لباس بندگی بر تن کنند و بزم رمضان را میهمان باشند.

 

اکنون که حلول ماه نور، مقارن با حال بد این روزهای زمین شده، فرصتی است برای دعای خیر و شفای بیمارانی که چشم امید به دعای افطار و سحر روزه‌داران دوخته‌اند.

 

رمضان، ماه زينت بهشت است چرا که آورده‌اند:«مأموران الهی برای ورود و فرا رسيدن ماه رمضان، بهشت را زينت می‌کنند.» ماه خدا، در قلب‌ بندگان طنین استجابت و ربَّنا می‌نوازد؛ نوای سحر و افطارش بخشش، عفو و گذشت پروردگار است. پیامبر اسلام (ص) در منزلت این ماه فرمود:«ماه رمضان، ماه خداست و آن ماهى است كه خداوند در آن حسنات را می‌افزاید و گناهان را پاک می‌کند و آن ماه بركت است.»

 

به واقع، رمضان گلستانی است برای دیدار باغبانِ دل‌های بندگان؛ باغی که میوه درختانش رحمت و برکت است و هَرَس گناهان و غفلت‌های بندگی... ،از همین روست که رسول خدا (ص) فرمود:«رمضان ماهى است كه ابتدایش رحمت است، میانه‌‏اش مغفرت و پایانش آزادى از آتش جهنم.»

 

پس لبریز کن فضای استجابت را از دعای خیر برای حال این روزهای زمین؛ برای سلامتی جهان و قرنطینه کامل ویروسی منحوس که جهانی را به قرنطینه کشاند. اکنون خدایا تو هستی، معبود و سفره‌ای به وسعت نگاه مهربان حضرت دوست، در وعده‌گاه سحر و  استجابت دعا هنگام افطار...

 

رمضان، غنیمتی برای زدودن غبار از آینه‌ی دل بندگان است، تا در مقابلش تنها زیبایی خالق  و عمق کرامت وجود پروردگار را ببینند. رمضان، ماه علی(ع) آن مقتدای عدالت و انسانیت است که نماز خون و شهادت در محراب عشق را برای اولین بار به یادگار گذاشت.

 

با اینکه همه ماه‏ها ماه خداست و انسان‏ها همه وقت از نعمت‏های مادی و معنوی و در حقیقت از سفره گسترده الهی استفاده می‏کنند، ولی از آنجا که همه کتاب‏های بزرگ آسمانی از جمله قرآن که کتاب هدایت و راهنمایی برای همه بشریت است در این ماه نازل شده است، و نیز از آنجا که وظیفه بزرگ الهی روزه در این ماه انجام می‏شود امتیاز خاصی به این ماه بخشیده است.

پایان پیام/712

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه بندگی دعای ماه مبارک رمضان ماه میهمانی خدا ماه رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۹۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افلاطون در آخرین ساعات عمرش چه می‌کرد؟

فرارو- اکنون به لطف کشفی تازه در مورد یک طومار مهم باستانی مشخص شده افلاطون که در حدود سال ۳۴۸ میلادی درگذشت در آخرین ساعات عمرش از مهمان پذیرایی کرده بود. افلاطون یکی از تاثیرگذارترین فیلسوفان تاریخ به دلیل نظریه هایش در مورد سیاست، شعر، دانش و اخلاق شهرت داشت.

به گزارش فرارو به نقل از دیلی میل، اکنون از طریق داده‌های بدست آمده از طومار تازه کشف شده که در کوه وزوویوس مدفون شده بودند می‌دانیم که آن متفکر یونان باستان در انتقاد کردن زبان تند و تیزی داشته و آخرین لحظات عمرش را صرف انتقاد از "عدم ریتم" یک کنیز دختر فلوتیست کرده بود.

در طومار مذکور به ساعات پایانی زندگی افلاطون و آن چه بر او گذشته پرداخته شده است. طومار نشان می‌دهد که افلاطون از تب رنج برده و پیش از مرگ در سن ۸۰ یا ۸۱ سالگی در حدود سال ۳۴۸ پیش از میلاد مسیح به موسیقی گوش می‌داد و از مهمان اش پذیرایی می‌کرد.

آن طومار که تحت عنوان "تاریخ آکادمی" شناخته می‌شود و توسط فیلودموس فیلسوف و شاعری که در قرن اول زندگی می‌کرده نوشته شده از زمان کشف در ویلایی بزرگ در سال ۱۷۵۰ میلادی در ویلایی بزرگ در هرکولانیوم، که اکنون به عنوان ارکولانو در ایتالیا شناخته می‌شود سال‌های متمادی ناخوانا قلمداد می‌شد.

این طومار پس از فوران آتشفشان وزوویوس در سال ۷۹ پس از میلاد مسیح در زیر چند متر خاکستر در خانه‌ای مدفون شده بود که گمان می‌رود متعلق به پدرزن ژولیوس سزار بوده و محققان مختلفی در ۲۵۰ سال گذشته در تلاش برای یافتن راهی به منظور خواندن محتوای آن طومار بودند.

اکنون محققان دانشگاه پیزا در ایتالیا از  تکنیک‌هایی از جمله تصویربرداری ابرطیفی مادون قرمز موج کوتاه استفاده کرده اند که تغییراتی را در نحوه تابش نور از جوهر سیاه روی پاپیروس برای رمزگشایی از سند می‌گیرد. آنان این طومار را قدیمی‌ترین سند تاریخ فلسفه یونانی که اکنون در اختیار ماست توصیف کرده اند.

در آن طومار از مهمان افلاطون با عنوان "مهمان کلدانی" یاد شده و نشان می‌دهد که مهمان نوازی برای یونانیان امری مقدس بوده است. در طومار هم چنین دفن جسد افلاطون در آکادمی آتن که او به تاسیس آن کمک کرد تایید شده، اما با ذکر جزئیات بیش تری اشاره شده که محل دفن این متفکر عصر باستان در باغی مشخص در محوطه آکادمی بوده است.

هم چنین، داده‌های آن طومار نشان می‌دهند که  افلاطون در سال ۴۰۴ پیش از میلاد مسیح یا ۳۹۹ پیش از میلاد مسیح به عنوان برده فروخته شد و این زمانی بیش از رشد محبوبیت او بود که در تضاد با این فرضیه رایج است که ادعا می‌کند افلاطون در سال ۳۸۷ پیش از میلاد مسیح توسط دیونیسیوس فرمانروای سیراکوز فروخته شد تا نفوذی که افلاطون بر مردم تحت زمامداری آن حاکم ظالم اعمال می‌کرد را محدود کند.

به لطف پیشرفته‌ترین تکنیک‌های تشخیص تصویربرداری تیم پژوهشی ایتالیایی در نهایت توانست کار خواندن و رمزگشایی بخش‌های جدیدی از آن متن را انجام دهد که پیش‌تر غیر قابل دسترس به نظر می‌رسیدند. آن تیم پژوهشی باور دارد که  تاثیر کامل این کار تنها در سال‌های آینده مشخص خواهد شد.

*کوه وزوویوس یک آتشفشان سوما استراتو است که در خلیج ناپل در کامپانیا ایتالیا در حدود ۹ کیلومتری شرق ناپل و در فاصله کمی از ساحل واقع شده است. این یکی از چندین آتشفشانی است که کامپانیا را تشکیل می‌دهد

دیگر خبرها

  • هوای پاک مهمان ۳ شهر خراسان جنوبی
  • یادمان شهدای کارگر در خطه کویر
  • سفره یک روزه طلاب خراسان جنوبی به بافت تاریخی خوسف/شکوه معماری
  • دورتموند ۱ - ۰ پاری سن ژرمن/ میزبان به تور زد مهمان به تیر + فیلم
  • ربیعی: در فولادشهر مهمان نساجی بودیم!
  • حمله تند روزنامه نزدیک به قالیباف به مهدی نصیری /بعد عمری رادیکالیسم به کسانی رسیده که نان فحش دادن به آنها را سر سفره خود برده بود
  • وضعیت مبلغان کشور در ماه رمضان از زبان مدیرکل تبلیغ عمومی/ استقبال بی‌نظیر «تبلیغ اولی‌ها»
  • برای فروش سفره یکبار مصرف چه باید کرد
  • اولین عکس از مهمان ویژه امروز رهبر انقلاب
  • افلاطون در آخرین ساعات عمرش چه می‌کرد؟